به گزارش آرت کافه، هادی مرزبان با اشاره به یک دهه فعالیت مستمر بنیاد اکبر رادی به ویژه در حوزه نمایشنامه نویسی و سوق دادن نسل جوان به ادبیات نمایشی کشورمان تصریح کرد: بنیاد اکبر رادی، حدود یک دهه است که در زمینه توجه به مقوله نمایشنامه نویسی، کشف استعدادهای این حوزه و همچنین اعتلای ادبیات نمایشی ایران در حال تلاش است، اما متاسفانه در همه سال های فعالیت خود انتظاراتی را که از مسئولین داشته محقق نشده است.
کارگردان نمایش « آهسته با گل سرخ» که این روزها در تماشاخانه سنگلج روی صحنه می رود با اشاره به این نکته مهم که در کشورهای صاحبنام در عرصه تئاتر و سینما ، توجه به بزرگانی همچون اکبررادی در دستور کار سیاستگذاران، برنامه ریزان و دست اندرکاران امور فرهنگی و هنری قرار داشته و بزرگداشت ها و یادبودهایی برای این بزرگان و مفاخر با صرف هزینه های زیاد برگزار می شود خواستار دقت نظر گسترده تر مسوولان فرهنگی و شهری به چنین رخدادهایی شد و گفت: مسوولان باید نسبت به برگزاری این امور بسیار حساس بوده و از آن حمایت های لازم را به عمل آورند. این حمایت ها هم از جنبه معنوی صورت گیرد و هم از لحاظ مالی تخصیص بودجه مناسب و دائمی باشد تا این جشنواره ها و بزرگداشت ها به شکل مستمر برگزار شوند که بدون تردید اثرات مثبت، سازنده و تاثیر گذاری را نیز برای مقوله فرهنگ و هنر کشور به همراه خواهند داشت.
مرزبان خاطر نشان ساخت: خوشبختانه در شرایطی که در شرایط این روزهای تئاتر کشور ما به ویژه در حوزه نمایشنامه، کلام در حال فراموشی است و بخش زیادی از دوستان تئاتری ما نسبت به این عنصر مهم بی تفاوت شده اند. برگزاری چنین جشنواره ای می تواند کمک شایانی به ارتقای سطح دانش نمایشنامه نویسان جوان کند. وی همچنین با تاکید بر این مطلب که در حوزه نمایشنامه نویسی و ادبیات نمایشی کشورمان، اکبر رادی همواره با آثارش زنده است اظهار امیدواری کرد تا برگزاری چنین جشنواره هایی به لحاظ کمی و کیفی بیشتر شود تا جوانان تازه وارد به این عرصه شناخت بیشتری از بزرگان تئاتر ایران به دست آورند.
عضو شورای سیاستگذاری نخستین جشنواره اکبر رادی در خاتمه با اشاره به حضور چهره های شناخته شده تئاتر ایران در بخش های مختلف جشنواره که سبب می شود تا این رخداد با سطح کیفی مطلوب تری نسبت به رویدادهای مشابه برگزار شود. خواستار توجه بیشتر نسل جوان و دانشجویان به ادبیات نمایشی ایران شد و افزود: توجه به ادبیات نمایشی ایرانی بدون تردید کمک بسیاری زیادی به شناخت دیدگاه و اندیشه جوانان می کند و در شرایطی که متاسفانه ادبیات و هویت ایرانی در عرصه نمایش رو به فراموشی می رود و در مراکز آموزش عالی، دانشجویان به سمت توجه و اجرای متون خارجی سوق داده می شوند، توجه به ادبیات غنی ایران از دوران گذشته تا کنون کمک شایان توجهی به باروری مجدد و شکوفایی هنر نمایشی ایران خواهد کرد و جشنواره تئاتر اکبر رادی یکی از همین مسیرهاست که می تواند این خوسته را تحقق بخشد.
نخستین جشنواره تئاتر اکبر رادی با دبیری بهزاد صدیقی از ۱۸ تا ۲۸ دی ماه ۹۷ توسط بنیاد اکبر رادی در تهران برگزارمی شود.