
محمد رضا نجفی امامی در این برنامه گفت:تعداد کثیری از سرمایه گذاران و حامیان فرهنگ و هنر در کشور متاسفانه بر این باور هستند که این صنعت برخلاف کاری که در آن انجام می شود بسیار گران و پر هزینه است ، در حالی که اگر دوستان بخواهند به طور مثال یکی از صحنه های تخریب یک ساختمان چندین طبقه را به صورت واقعی اجرا کنند، می بایست هزینه ای دو چندان هزینه جلوه های ویژه را برای آن بپردازند . متاسفانه برخی بر این باورند که این صنعت تنها با فشار دادن یک دکمه این همه جذابیت را به نمایش می گذارد ، درحالی که در یک پروژه که تنها ۱۸ دقیقه آن شامل جلوه های ویژه می شود ما نزدیک ۶ ماه پروسه زمانی کار فکری و عملی داریم و قریب به ۴۵ نیرو را در آن به کار می گیریم .
وی در بخشی دیگر از برنامه عبدی شو با اشاره به کارآفرین بودن این صنعت به کمبود های این حوزه اشاره کرد:مهم ترین کمبود های حال حاضر کشور در این حوزه نبود دستگاه شبیه ساز سه بعدی و موشن کمراست. هزینه ورود این تکنولوژی به کشور تقریبا یک میلیون دلار است.
محمدرضا نجفی امامی با بیان استقبال خارجی ها از پیشرفت ایران در این صنعت ، از تمایل همکاری آنان با متخصصان این صنعت در داخل کشور خبر داد و ابراز امیدواری کرد بزودی سرمایه گذاران خارجی نیز به بازار ایران در این حوزه ورود خواهند کرد . وی همچنین از همکاری خود با شرکت های بزرگ در کشور های کانادا ، هند ، انگلیس و تعدادی از شرکت های آمریکایی خبر داد .
در پایان مجری برنامه با تمجید از کارآفرینان کشور از دولت و حامیان فرهنگ و هنر، این صنعت را یکی از حوزه های کارآمد برای اشتغال زایی و سرمایه آفرینی در کشور دانست
رادیوتلویزیون، محمد رضا نجفی امامی،اکبرعبدی،عبدی شو،جلوه های ویژه.