به گزارش آرت کافه،آزاده انصاری کارگردان نمایش «کچل کفترباز» درباره اجرای این اثر بیان کرد: این تئاتر در واقع اقتباس ما از کتاب «افسانه کچل کفترباز» نوشته لیسا جمیله برجسته است که خودش اقتباسی از قصه «کچل کفترباز» نوشته صمد بهرنگی است.
وی افزود: وقتی با کتاب «افسانه کچل کفترباز» که از کتابهای منتشر شده کانون است مواجه شدم، فکر کردم که میتوان روی این اثر کار کرد و با اقتباس از آن تئاتری را روی صحنه برد. در واقع نمایش ما اقتباسی از یک اقتباس دیگر است.
انصاری با بیان اینکه سالهاست در عرصه نمایش عروسکی کار میکنم و با مختصات و ظرفیتهای آن آشنا هستم، درباره گروه سنی مدنظر این اثر نمایشی یادآور شد: تلاش کردم با ترکیب بازیگر و عروسک، قصه کچل کفترباز را که از قصههای قدیمی آذری است به تصویر بکشم. این نمایش برای گروه سنی ۴ تا ۱۲ سال تولید و اجرا شده و البته تلاشمان این بوده که علاوه بر لذت بردن بچهها، بزرگترها هم از تماشای این نمایش لذت ببرند.
این کارگردان تئاتر و تئاتر عروسکی در بخش دیگری از سخنان خود آشنایی با روحیات و همچنین همکاری مدام را به عنوان ویژگیهای انتخاب فرزین محدث، مینووش رحیمیان و مهرنوش شریعتی برای ایفای نقش در «کچل کفترباز» ذکر کرد.
وی در پایان درباره روند تولید و اجرای تئاتر در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و تأثیری که این روند بر خانوادهها دارد، تأکید کرد: تئاتر کانون اوج و فرودی را داشته و من فکر میکنم طی چند سال اخیر روند تولید و اجرای تئاتر در کانون، سیر صعودی داشته است و از فعالان تئاتر کودک که نسبت به این مقوله دلسوز و دغدغهمند هستند، برای تولید و اجرای تئاتر دعوت شده است.
انصاری تصریح کرد: اگر کانون از گروههای تئاتری حمایت کند و تولید و اجرای تئاتر در کانون مدام و مستمر باشد، شاهد اتفاقهای خوب و اجرای آثار بهتری در آینده خواهیم بود. مهم این است که سالنهای مرکز تئاتر کانون همواره اجرا داشته باشند و خانوادهها بدانند در فضایی سلامت و با خوشی میتوانند با بچههای خود اوقات مفیدی را سپری کنند.
نمایش «کچل و کفترباز» از ساعت ۱۹:۳۰ روز ۱۶ اردیبهشت در سالن گلستان مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به صحنه رفته و فروش اینترنتی بلیت این اثر نمایشی نیز از طریق سامانه تیوال انجام میشود.