آرت کافه به نقل از سینمادیلی،نوری کسرایی شنبه ۲۱ دیماه ۱۳۹۸ در خلوت خانه خود در تهران از دنیا رفت . پیکر بیجان وی دو روز بعد توسط ماموران پلیس و آتشنشانی کشف شد.
این بازیگر اولینبار با فیلم «پنجره» ساخته زندهیاد جلال مقدم سال ۱۳۴۹ پا به عرصه سینما گذاشت و در کمتر از یک دهه فعالیت تا سال ۱۳۵۷ در ۱۹ فیلم به ایفای نقش پرداخت که آثار مهم سینمای موج نوی ایران مانند «تنگنا» و «تنگسیر» از ساختههای امیر نادری و «شازده احتجاب» ساختهٔ بهمن فرمانآرا از جمله این آثار هستند.
او در یکی از مصاحبههایش گفته بود: «تمام سعی من این است که در فیلمهای مبتذل تجاری بازی نکنم و شکل تازهای به کار بدهم».
ملانصرالدین:نوری کسرایی را قدیمی ها می شناسند و نسل جدید یا او را نمی شناسد و یا آشنایی مختصری با کارنامه هنری وی دارند.
ماشاءالله این همه بازیگر و کارگردان جوان و کهنسال مدعی بشردوستی داریم که مدام پرچم های اعتراض شان بلند است و دم از انسانیت می زنند،اما در چنین مواقعی هرگز حضور ندارند!
درگذشت بازیگران و هنرمندانی مانند نوری کسرایی در غربت و تنهایی بسیار دردآور است.از این گونه اتفاقات تلخ بسیار افتاده است و در سایه غفلت برخی بازیگران و آماده به یراقان سلفی، باز هم خواهد افتاد.
مدیران دولتی یا غفلت می کنند و یا به خاطر مسائلی خود را کنار می کشند،اما چرا بازیگران و مدعیان حمایت از هنرمندان سراغی از امثال نوری کسرایی نگرفته و نمی گیرند؟!بی شک بسیاری که ادعای بازیگری شان صفحه های مجازی را پر کرده،اصلا با بازیگران قدیمی سینمای ایران آشنا نیستند،مگر آنانی را که هنوز با آخرین رمق های شان مقابل دوربین شبکه های ماهواره ای عرض اندام می کنند.
شنیدن چنین درگذشت هایی واقعا دردناک است و دل آدم از دست اهالی خانه سینما و آنانی که خود را بازیگر و هنرمند می دانند می گیرد!
@nasrodinmolla