کشورهایی مثل آمریکا که در صنعت فیلمسازی و مجموعه سازی سرآمد هستند، همواره سعی شان بر این است اثری را تولید کنند که برای مخاطبان جذاب باشد. معیار آنها تماشاگران هستند، نه مسوولان تلویزیونی یا سینمایی و به خصوص دولتی.
اغلب سریال هایی که در آمریکا ساخته می شوند در اندک زمانی مخاطبان بیشماری را در جهان، به ویژه ایران جذب می کنند. شاید به جرات بتوان گفت که درصد قابل توجهی از مخاطبان فیلم ها و مجموعه های آمریکایی ایرانیان هستند، برای اثبات این موضوع فقط کافی است نگاهی کوتاه به حجم دانلود این آثار داشت.
اگر در آمریکا فصل اول سریالی در جذب مخاطب مشکل داشت یا در فصول دیگر با ریزش مخاطب روبرو شد، سریع تولید آن مجموعه را متوقف می کنند، درست مثل تلویزیون ایران!!!
در آمریکا هرگز تهیه کننده یا کارگردانی اثر خود را در بوق و کرنا نکرده و نمی کند تا گوش فلک را کر کند! برای آنان فقط و فقط نظر مخاطب مهم است. کجا در آمریکا یا کشورهایی که صاحب صنعت فیلمسازی هستند، دیده یا شنیده شده گزارشگران تلویزیون به میان مردم بروند تا نظر آنان را درباره مجموعه های پخش شده جویا شوند؟! این فقط در ایران اتفاق می افتد و بس. فیلم ها و سریال های جذاب و دوست داشتنی که مورد توجه مخاطب قرار می گیرند، احتیاج به گزارش های مصنوعی تلویزیونی ندارند.
در سال های اخیر، ضعیف ترین مجموعه های تلویزیونی تاریخ ایران در صدا و سیما ساخته شده که غیرقابل توجیه هستند. معلوم نیست برخی از تهیه کنندگان و کارگردانان ،چرا برای توجیه ضعف آثار خود گریبان دری کرده و رسانه ها را به کمک می طلبند!؟ این افراد نمی دانند یا نمی خواهند بدانند سریالی که روی آنتن رفت دیگر احتیاج به توضیح و توجیه ندارد؟! مردم آنچه می بینند را باور دارند، نه توجیهات بی منطق و عاری از حقیقت را.
نقدهای سفارشی مثبتی که با خاصه خرجی برخی از تهیه کنندگان توسط عده ای معدود نوشته و منتشر می شود نیز کمکی به آنها نکرده و نمی کند، زیرا مردم چیزی که می بینند را قبول می کنند، نه آنچه را که نوشته شده.
اخیرا سریال بسیار ضعیف «دلدادگان» روی آنتن رفت که حواشی بسیاری را به دنبال داشت. تمسخر قسمت پایانی این مجموعه توسط خاص و عام، تهیه کننده و برخی از دست اندرکاران آن را به تکاپو انداخت تقصیر ضعف مفرط پایان فیلم را به گردن پانته آ بهرام بازیگر آن بیندازند، حتی بیانیه ای را هم توسط هم صنف های خود علیه این بازیگر منتشر کردند که تاثیر معکوس داشت، زیرا کارشناسان و مردم با اخلاق حرفه ای پانته آ بهرام آشنا بوده و هستند!
آقای ایرج محمدی، وقتی داستانی بی مایه را دستمایه ساخت یک سریال قرار می دهید، نتیجه اش غیر از این نشده و نمی شود.
مجموعه «دلدادگان» از داستان و فیلمنامه گرفته تا تصویربرداری ضعف داشت، به خصوص در کارگردانی! تنها هنر کارگردان این مجموعه گرفتن بازی های بد از بازیگران خوب بود!
واقعا چه کسی جرات دارد از این سریال دفاع کند؟! باید شجاعت اندک کسانی که توانسته اند خود را راضی کرده و از «دلدادگان» دفاع کنند ستود!
جناب آقای ایرج محمدی، این فقط شما هستید که دلداده «دلدادگان» هستید، دلیلش نیز واضح و مبرهن است!
تهیه کننده قدیمی صدا و سیما که در تلویزیون صاحب آب و گل شده اید،با مصاحبه و جار و جنجال رسانه ای، هرگز نمی توان یک فیلم سینمایی و یا مجموعه تلویزیونی ضعیف را قوی و جذاب نشان داد. بهتر است حقیقت را بپذیرید و ضعف خود و تیم تان را به گردن کسی یا جایی نیندازید.
