
وی توضیح داد: در این نمایش به غفلت مادر توجه زیادی شده که زمینه ساز کودک ربایی در قصه ماست. به طور کلی کودکی که تنها دیده می شود ، برای سوءاستفاده گران ایجاد وسوسه می کند. اگر کودک توسط والدین در مراقب کامل باشد ، بستر بروز چنین حوادثی فراهم نمی شود و کودک ، طعمه آزارگر نخواهد شد. باغ «هزار دخترون» ، مکان نامعلومی است که در انتطار کودکان ربوده شده است ، کودکانی که توسط کودک ربایان مورد بهره کشی جسمی و روحی قرار می گیرند.
مولایی در پایان افزود: گاهی وجود یک بیماری در فرد ، او را وادار به آزار کودکان می کند و متاسفانه شمار این حوادث رو به افزایش است. همه ما از شنیدن این مسائل متاثر می شویم . نمی توانیم افراد بیمار را درمان کنیم یا قوانین و مجازاتی که مجرم مستحق آن است را اجرا کنیم ،اما می توانیم با هشدار به والدین و آموزش به کودکان ، سهمی در پیشگیری داشته باشیم. نمایشنامه « باغ هزار دخترون» براساس قصه ای به همین نام نوشته دکتر افسانه شعبان نژاد است که تلفیقی از بازیگران بزرگسال ،خردسال و عروسک با نگاهی روانشناسانه به موضوع امنیت کودک در اجتماع پرداخته است .
این نمایش در خانه نمایش مهرگان واقع در خیابان انقلاب ، خیابان خارک ،بن بست اول ، پلاک ۵ ، از ساعت ۱۷ دوم آذرماه کار خود را آغاز و در شانزدهم آذر به پایان می رساند.