بعدی
like
محمد خزایی پس از تماشای نمایش «رسول»:

اجرای نمایش‌های میدانی با تکیه بر قصه و روایت کار سختی است

‏. ‏(‏۱۸-‏آبان-‏۱۳۹۷)

تهیه کننده فیلم «به وقت شام» درباره نمایش «رسول» گفت: این قصه نشان می‌دهد که نزدیک شدن به اهل بیت به هر سبکی اگر با خلوص نیت باشد، دیده می‌شود و خریدار دارد.

به گزارش آرت کافه،محمد خزایی تهیه کننده فیلم «به وقت شام» پس از تماشای نمایش «رسول» درباره این نمایش عنوان کرد: «اجرای کارهای میدانی بسیار سخت است و معمولا این نوع نمایش‌ها بیشتر همراه با فرم و موسیقی بود و کمتر شاهد قصه بودیم.»


تئاتر محمد خزایی   به وقت شام    نمایش  رسول

وی با بیان اینکه در گذشته «فصل شیدایی» از سعید اسماعیلی را با همین فضا دیده است، افزود: «نسبت به گذشته خلاقیت و نوآوری زیادی در «رسول» دیدم و تفاوت‌های اساسی با سایر نمایش‌هایی داشت که در این فضا اجرا می‌شود.»

این تهیه کننده ادامه داد: «نسبت به اکثر نمایش‌های دینی که با مخاطب عام ارتباط برقرار می‌کند، «رسول» ساختار بهتر، داستان و بازیگر داشت. همچنین جنس ویژوآل و افکت‌هایی که استفاده کرده بود، جزو وجه تمایز این نمایش با آثاری از این دست است.»

خزایی با اشاره به فعالیت‌های عوامل اجرایی نمایش یادآوری کرد: «گروه تلاش کردند اثری خلق کنند که هم از نظر هنری و هم مخاطب، جذاب باشد. بحث عاشورا و محرم و قصه بسیار زیبای رسول ترک هنوز در ذهن قدیمی‌ترها و حتی نسل جدید وجود دارد.»

او در رابطه با پیوند قصه‌ای معاصر با حماسه کربلا گفت: «قصه تلفیقی از رسول ترک و کربلا بود و زمانی عده‌ای از رسول ترک فراری بودند و تحول روحی او به گونه‌ای است که همان افراد دنبال رد شدن رسول از هیأت‌شان و متبرک شدنش بودند.»

تهیه کننده فیلم «امپراطور جهنم» با اشاره به ظرفیت قصه رسول ترک توضیح داد: «قصه‌هایی مثل رسول ترک که در دهه‌های ۳۰ تا ۵۰ اتفاق افتادند، باید برای نسل جدید روایت شود. این قصه نشان می‌دهد که نزدیک شدن به اهل بیت به هر سبکی اگر با خلوص نیت باشد، دیده می‌شود و خریدار دارد.»