به گزارش آرت کافه،شهریار بحرانی تهیه کننده و کارگردان این فیلم با اعلام مطلب فوق گفت: در این فیلم برشی از زندگی شهید حسن طهرانی مقدم را مبنای کار قرار داده ایم که به نظر ما از دیگر مقاطع زندگی وی مبنایی تر و مهم تر است.
وی ادامه داد: شهید طهرانی مقدم و یاران شان در فرازی از زندگی خود با ماجراهایی مواجه می شوند که خداوند امتحان بسیار سختی پیش روی شان می گذارد. آنها مجبور می شوند تلاش بسیار گسترده ای را آغاز کرده و در اوج محدودیت و تحریم ها با توکل به خدا فعالیت مستمر و خستگی ناپذیری، ساختار یکی از مهم ترین بنیه دفاعی کشور را پایه ریزی کنند.
به نظر می رسد شهدا به اوجی از درجات انسانیت رسیده اند که خود و منیت شان را کنار گذاشته اند، خصیصه ای که همه جامعه نیازمند آن است. ما نیاز داریم که مدام به ما تذکر داده شود تا خود را کنار گذاشته و در مقابل نظام الهی و عظمت الهی نادیده انگاریم. یکی از ظرفیت های مناسب برای این تذکر مدام تولید فیلم هایی در این زمینه است. دیدن رفتار و از خود گذشتگی شهدایی که این مسیر را رفته اند و به این درجات نائل شدند، سبب پالایش انسان می شود. انسان در مواجه با آن دچار تزکیه می شود .
بحرانی عنوان کرد: شهدای ما اهل سلوک الی الله بوده و نفس خودشان را کنار گذاشته بودند . این موضوعی است که جامعه ما امروز به آن نیاز دارد،چون فقط با سلوک الی الله است که رشد برای یک جامعه واقع می شود.
این کارگردان خاطر نشان کرد:ما هم در گروه فیلمسازی در وهله اول وقتی چنین موضوعی را انتخاب می کنیم، خود گروه با این موضوع مواجه می شود و کلنجار می رود تا بتواند شأن آن بزرگوار را در قالب تصویر و داستان روایت کند، پس ابتدا گروه سازنده تحت تاثیر قرار گرفته و سپس سعی می کند این تاثیر را در فیلم و داستان هم وارد کند و در نهایت این تاثیر گذاری را به مخاطب عام منتقل کند.
بحرانی در خاتمه با بیان این مطلب که دین ما به این شهید و دیگر شهدا به هیچ عنوان ادا نمی شود، گفت: در واقع بضاعت ما بسیار ناچیز است، چون از بیرون ماجرا به موضوع نگاه می کنیم، اما سعی من و همکارانم بر این است که نهایت تلاش خود را برای محقق کردن این امر انجام دهیم.
«آفتاب نیمه شب» نهمین فیلم سینمایی شهریار بحرانی است که به عنوان یکی از غایبان مهم جشنواره سی و هشتم فیلم فجر، تولید آن به پایان رسیده و آخرین مراحل صداگذاری و اصلاح نور و رنگ خود را پشت سر می گذارد.
خلاصه داستان: این فیلم فرازی از زندگی شهید والامقام حسن طهرانی مقدم و مردان بلند بالایی است که پس از پائیز ۶۳ برای مقابله با استکبار جهانی و محافظت از انقلاب اسلامی با تلاش و مشقت فراوان وبا توکل به خداوند تبارک و تعالی برای اولین بار صنعت موشکی را در ایران اسلامی پایه گذاری کردند
اسامی برخی از عوامل فیلم سینمایی «آفتاب نیمه شب» از این قرار است: تهیه کننده و کارگردان: شهریار بحرانی، جانشین تهیه کننده و مجری طرح: محمدرضا رمضانی فرانی، نویسنده: سیدمحمد حسینی، مدیر هنری: عبدالحمید قدیریان، مدیر فیلمبرداری: تورج منصوری، فیلمبرداران: سعید صادقی، مصطفی دالایی، مرتضی اکبری، عکاس: نادر فوقانی، مشاور تهیه کننده: محمد صادق آذین، مدیر تولید: فرهاد کینژاد، بازیگردان: محمد حاتمی ، دستیار اول کارگردان: یعقوب غفاری، طراح صحنه و لباس: علی نصیری نیا، طراح چهره پردازی: سید جلال موسوی، تدوین: مهدی اسدی، صدابردار: سیدمحمود محمودکاشانی، صداگذار: علیرضا علویان، جلوههای ویژه بصری: امیر کاملان زرگر زرین، جلوههای ویژه میدانی: ایمان کرمیان، مدیر برنامه ریزی: مجید حقی طارونی، برنامه ریز: منصور میرشکاری، منشی صحنه: ابوالفضل زحمتی، مستندسازی پشت صحنه: مسعود قندی، مدیر تدارکات: مسعود شرفی کیا، امور فرهنگی و تبلیغات:انوشه گیلانی نژاد و روابط عمومی: سمانه احمدی.
@nasrodinmolla