
وی با اشاره به این که در «بنیامین» داستان پسری را نقل میکند که اتفاقاتی برای مادرش در شرایطی که مدنظر آنهاست، رخ میدهد، تصریح کرد: در این انیمیشن سعی کردیم از الگوهای فیلمنامهنویسی به سبک دیزنی و دریم ورکز که شرکتهای بزرگ انیمیشنسازی هالیوود هستند، استفاده کنیم. ما به دنبال مخاطب هستیم، بنابراین باید قصه تعریف کنیم و برای قصه تعریف کردن بهترین الگو این شرکتها هستند.
عنایتی درخصوص میزان استقبال مخاطبان از اکران انیمیشنهایی که موضوعی مذهبی دارند، توضیح داد: «شاهزاده روم» و «فیلشاه» تجربههای موفقی در اکران عمومی داشتند؛ البته این انیمیشنها دچار ضعفهایی در فیلمنامه بودند و انیمیشن ما هم ضعفهایی دارد، اما تلاش کردیم واضحتر به روند داستان بپردازیم.
وی گفت: ریتم «بنیامین» کمی کند شده و با توجه به بازخوردهای جشنوارهای که تاکنون داشته، تلاش میکند تا انیمیشنهای بعدی را با ضعفهای کمتری بسازد!
عنایتی در این زمینه توضیح داد: در اکرانهایی که در مدت ۵ روز برگزاری جشنواره در سینماهای مردمی داشتهایم، واکنش مخاطبان خوب بوده، اما از دید من باید در ساز و کار جشنواره تغییراتی ایجاد شود. انیمیشن ما برای کودکان ۱۰ تا ۱۵ است و بسیاری از مخاطبان جشنوارهای بزرگسال هستند. اگر این امکان وجود داشت که مخاطبان هدف ما به تماشای این انیمیشن مینشستند، جو بهتری در سالن حاکم میشد.
این کارگردان ضمن اظهار خرسندی از وجود بخشی تحت عنوان سیمرغ و پروانهها خاطرنشان کرد: متاسفانه رسانهها تنها بازیگران و چهرهها را دوست دارند و در فیلمهای انیمیشن چهرهای وجود ندارد، به همین دلیل توجه رسانهها به این بخش کمتر است و در این شرایط ما متضرر میشویم.