
بعد از این، قصیده گلمکانی، مؤلف کتاب چند کلمهای درباره آشنایی خودش با عباسی گفت و توضیح داد : ترجیح میدهد بهجای هر حرف دیگری فیلم کوتاهی را که سالها پیش به شکل آماتور ساخته و برای عباسی ساخته نمایش دهد؛ فیلمی بهنام «سیبهایی برای درخت آلو» که از یک نظر به کتاب شبیه است؛ در هر دو مؤلف و سوژه همزمان درگیر ماجرا هستند. بخشهایی از گفتوگوهای گلمکانی با عباس کیارستمی، جلال معیریان، مسعود کیمیایی، علیرضا داوودنژاد و پرویز نوری هم در این فیلم بود.
علیرضا محمودی منتقد و محقق سینما، بعد از نمایش فیلم در سخنرانی کوتاهی به شرح سینمای ایران در سالهای دور پرداخت و گفت: در دل سینمای آن سالها که سالهای رونق سینمای ایران بود و فیلمهای مختلفی در ژانرهای مختلف ساخته شده و روی پردهی سینما میرفتند، علی عباسی یکی از معدود آدمهایی بود که هوش و ذکاوت بسیاری داشت و میدانست اگر فیلمی فروش بالایی نداشته باشد امکان ادامه کار نیست و باید فیلمهای دیگری هم تولید کند که فرصت تهیه فیلمهای فیلمسازان جوان موج نویی را هم داشته باشد.
در پایان مراسم علی عباسی و قصیده گلمکانی نسخههایی از کتاب را برای علاقهمندان امضا کردند. کتاب «علی عباسی تقدیم میکند: روایت یک کابوس سیساله» را نشرچشمه منتشر کرده و بهزودی چاپ دوم آن به بازار میآید.