
آسانلو که سالها ممارست در ساخت و سازهای کلاسیک فیگور انسانی در هنر نقاشی را در کارنامه کاری خود دارد، با فاصله گرفتن از فضاهای رئالیستی و نزدیک شدن به «آننگاری» و «در لحظه بودن» از وادی فلسفه به عرفان شرقی گام نهاده و «ندانستگی»، «ابهام» و «محو شدگی» را به عنوان اساسیترین دستاورد این سفر ذهنی بر بسترهای عریض بوم جاودانه کرده است.
علیرضا آسانلو، هنرمند نقاش و مجسمهساز درباره این نمایشگاه گفت: نمایشگاه «این کیست این» از اشعار مولانا اقتباس شده است و در آن ۱۵ اثر ارائه می شود.
علیرضا آسانلو کارش را با نقاشی آغاز کرد و از حوالی ۱۰ سال پیش به مجسمهسازی نیز روی آورد. سابقه برگزاری ۱۰ نمایشگاه گروهی و هفت نمایشگاه انفرادی را در کارنامه هنری خود دارد. مجسمه های این هنرمند از مفاخر ایران در موزه مفاخر، دانشگاه تهران و خانه هنرمندان نصب است که شاخصترین آنها پرتره عباس کیارستمی، عزت الله انتظامی، ملک الشعرای بهار و ….. است. همچنین علیرضا آسانلو شش مجسمه در آمریکا ساخته است که مجسمه فروغ فرخزاد برای دانشگاه مریلند یکی از آنهاست.
نمایشگاه آثار علیرضا آسانلو ۲۶ بهمن تا ۸ اسفندماه در گالری شیرین واقع در خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، کوچه ۱۳ شماره ۵ میزبان هنردوستان است.