به گزارش آرت کافه،وحید گلستان دبیر جشنواره با اشاره به انتخاب این آثار از بین بیش از ۲۶۰۰ فیلم ارائه شده، گفت: اسامی فیلمها از حدود ۱۰ روز پیش تقریبا نهایی شده بودند و اینک همزمان با آغاز ماه ربیعالاول اعلام میشوند. در این مدت کار ترجمه، زیرنویس و دوبله فیلمهای خارجی به سرعت انجام شد تا مشکلی از بابت آمادهسازی فیلمها نداشته باشیم.
وی درخصوص فضای عمومی فیلمهای جشنواره رشد امسال توضیح داد: با وجود همه دشواریهای تحمیل شده به کشور که جشنواره هم از آسیبهای آن در امان نبود ماموریت داشتیم جشنواره رشد امسال را با حداکثر انطباق با برنامه درسی ملی برگزارکنیم؛ لذا فرایند انتخاب ضمن توجه به تناسب فیلمها با اقتضای سنی مخاطبان و طراحی آموزشی پیوست شده، که امری تازه در این دوره محسوب میشود، با اعمال حساسیت نسبت به کیفیت هنری و آموزشی فیلمها صورت گرفته است.
او افزود: حالا که انتخابهای نهایی را میبینم، بهنظرم فیلمهای جشنواره رشد، امسال پیوند خوبی بین دانش آموزان با فیلم آموزشی ایجاد خواهد شد و یک فرصت یادگیری اثربخش را داریم.
امسال فیلمهای تحسین شدهای در این رویداد حضور دارند، از جمله در بخش پویا نمایی: «زری، زری، کاکل زری» (مهین جواهریان) ، «سیم ششم» (بهرام عظیمی)، «آخرین سفر» (هریستینا بلوسووا – ازبکستان)، «۴۰۰ مایل بر ساعت» (کار گروهی – فرانسه) ؛ در بخش مستندهای علمی و آموزشی: «جای خالی دوست» (محمدعلی طالبی)، «حافظ و گوته » (فرشاد فرشته حکمت)، «اقیانوس شما چقدر آبی است؟» ( جو پیشوتا – آمریکا)، «هوشیاری چیست؟» (دایانا گرادیناری – انگلستان)؛ و در بخش فیلمهای کوتاه داستانی: «سور بز» (سعید زمانیان)، «شمشیر چوبی» (سوسن سلامت – بهزاد علوی)، «کاپیتان کینسیس» (کارلوس خوفره – اسپانیا)، «مرا غافلگیر کن!» (سیمون موک – اطریش) و ...
اسامی کامل فیلمهای منتخب جشنواره متعاقباً توسط این دبیرخانه به اطلاع خواهد رسید و در سایت رسمی جشنواره قرارخواهد گرفت.
امسال چهل و نهمین جشنواره بینالمللی فیلم های علمی آموزشی و تربیتی رشد از ۲۴ آبان تا اول آذر ابتدا در تهران بزرگ و دیگر شهرستانهای استان و سپس از دوم آذر تا ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ در سایر استانها توسط دفتر انتشارات و فناوری آموزشی سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش برگزار خواهد شد. @nasrodinmolla