
وی یادآور شد: برگزاری جایزه پژوهش سینمایی سال یکی از ماموریتها و وظایف اصلی معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی است و شناخت پژوهشگران مستعد و علاقه مند به کار و به مطالعه علمی روی هنر سینما به ویژه سینمای ایران از وظایف مهمی است که این معاونت باید به آن توجه داشته باشد. موسسات و نهادهای علمی- پژوهشی و آکادمیک به خصوص دانشگاهها ( دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری) را به امر پژوهش تشویق کند و آنها انواع یافته های علمی – کاربردی و زیرساختی خود را برای توسعه همه جانبه سینمای ایران منعکس کنند.
دبیرجایزه پژوهش سینمایی سال همچنین گفت: معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی قاعدتا باید محلی برای تجمع و تمرکز پژوهشگرانی باشد که روی جنبه های متنوع سینمای ایران مطالعه و تحقیق میکنند.
ضابطی جهرمی افزود: در این دوره پژوهش هایی مورد تشویق قرارخواهند گرفت که توانسته باشند با استفاده از روش های تحقیق علمی ، یک تحلیل کاربردی ، عملی ، ملموس و واقع بینانه از چگونگی تامین سرمایه برای سینما از ناحیه بخش خصوصی داشته باشند یا سازو کارهایی را که منجر به تشویق و ترغیب نهادها، سازمانها، مراکز و موسسات خصوصی که کار اصلی شان ممکن است تولید فیلم نباشد اما در زمینه فعالیتهای فرهنگی در حوزه فیلمسازی امکانات و اعتباراتی را می توانند برای تولید انواع فیلم اختصاص دهند، تبیین کند. اگر پژوهشی بتواند به چنین توصیه های عملی و کاربردی دست یابد و این ساز و کارها را شناسایی و تبیین کند به آن پژوهش از جنبه تشویقی توجه ویژه خواهد شد.
وی ادامه داد: به هر حال باید دید چگونه میتوان بخش خصوصی را نه تنها برای سرمایه گذاری در تولید فیلم ،بلکه در دیگر زمینه های زیربنایی سینمای ایران ، عملا بیشتر فعال و ترغیب کرد.امیدواریم میزان و دامنه این پژوهش ها آنقدر زیاد شود که بتوان جایزه پژوهش سینمای ایران را هرسال بدون وقفه برگزار کرد.
مراسم اختتامیه دومین دوره جایزه پژوهش سینمایی سال فردا سه شنبه ۲۷ آذرماه ساعت ۱۴ در فرهنگستان هنر برگزار میشود.