
وی با بیان اینکه پیشرفت قابل توجهی در زمینه آموزش جریانات موسیقی کلاسیک و نوازندگی پیانو به چشم می خورد بیان داشت: خوشبختانه میزان پیشرفت موسیقی کلاسیک و خصوصا نوازندگی ساز پیانو بازتاب خودش را بواسطه شرکت در جایزه پیانو باربد نشان داده است. چرا که ما در بین شرکت کنندگان، نوازندگانی داشتیم که به لحاظ تکنیک و لحن موسیقایی در سطح بسیار عالی بودند. به طوری که رقابت بسیار تنگاتنگی داشتند که این خود حساسیت زیادی را در قضاوت هیات انتخاب می طلبید.
مدیرگروه موسیقی دانشگاه هنر درباره سطح نوازندگی شرکت کنندگان تهرانی و شهرستانی گفت: ما در بین نوازندگان شهرستانی اجراهای قابل قبولی را شاهد بودیم که بعضا رتبه های اول را به خود اختصاص دادند. ولی در شرکت کنندگان تهرانی متوسط های بیشتری داشتیم که اجرایشان استانداردتر بود، که البته این مسئله به شرایط آموزش و امکانات پایتخت برمی گردد.
آشوقیان با اشاره به جایگاه جایزه پیانو باربد در کشف استعدادهای نوازندگی نسل جوان خاطرنشان کرد: به نظرم طی سالهای اخیر بواسطه برگزاری این جایزه قدم های پایه ای و تاثیرگذاری برداشته شده که معتقدم تداوم آن هر سال می تواند باعث رشد آموزش در نوازندگی ساز پیانو شود. مخصوصا در شرایطی که در برخی سالها شاهد دورباطل آموزش بوده ایم. به نظر من ما بایستی برای رفع این مشکل پل ارتباطی را از آموزش چهاردیواری، آموزش در کلاس، دانشگاه و محیط آموزشی به اجرای روی سن برسانیم که وجود چنین جشنواره هایی می تواند راه را کوتاه کند و به نوعی سکوی پرش و نقش معرفی کننده داشته باشد.
عضو شورای بازبینی دومین جایزه پیانو باربد در خاتمه خاطر نشان کرد: وجود جایزه پیانو باربد بسیار مفید و خوشایند است و امیدوارم روند آن تداوم داشته باشد.
شورای بازبینی، متشکل از اساتید پیانو چون آقایان رافائل میناسکانیان، گاگیک بابایان و خانم ها تامارا دولیدزه، آرپینه اسرائیلیان و ربکا آشوقیان، ۸ و ۹ بهمنماه با حضور مسولان برگزاری جایزه به بازبینی آثار پرداختند و ۲۰ نفر را برای اجرا در مرحله نهایی برگزیدند. این مرحله از بازبینی به صورت کدگذاری انجام پذیرفت و داوران بدون آگاهی از هویت داوطلبان و بدون دیدن تصویر، تنها به صورت شنیداری، امتیازات خود را اعلام کردند، سپس با معدلگیری کل امتیازات، امتیاز نهایی هر داوطلب مشخص شد.
دومین جایزه پیانو باربد ۵ و ۶ اسفندماه در فرهنگسرای نیاوران برگزار می شود.