هنر، به خصوص سینما، حیات شان وابسته به مخاطب است،بدون حضور آنان خیلی زود به نفس نفس افتاده و جان می دهند.
آمار اعلام شده که خوش بینانه نیز هست،نشان از مرگ قریب الوقوع سینمای ایران دارد.این هشدار جدی است،باید وزیر ارشاد و مدیران سینمایی اش اعلام وضعیت اضطراری کرده و فکری عاجل برای رفع این فاجعه بیندیشند.
وقتی ۸۱ درصد مردم ایران،حتی برای یک بار نیز رغبت نمی کنند قدم در سالن های سینما بگذارند،نشان دهنده اعتراض آنان به وضع موجود سینمای ایران است.عده ای هم که کلا از این سینمای بی خاصیت و کسالت آور متنفر شده اند،به گونه ای که حتی حاضر نیستند از مقابل سینماها نیز گذر کنند.
در این ۳۰ سال، وزیران ارشاد و مدیران سینمایی، به جای اینکه با متخصصان دلسوز و کارشناس سینما مشورت کنند، فقط عده ای تهیه کننده سودجو،بی سواد و انحصارگر را امین خود قرار داده و با خط و ربط آنان پیش رفته و می روند. عجیب است که مدیران سینمایی، عده ای را مورد وثوق قرار داده اند که دیگران کوچک ترین اعتمادی به آنان نداشته و ندارند.
این عده کاسبکارانی هستند که فقط سود خود را در نظر گرفته و سینمای ایران برای آنان پشیزی هم ارزش ندارد.وزارت ارشاد با چه نیت و هدفی این گونه افراد را امین خود قرار داده و می دهد؟!
همین عده معدود راه هایی پیش پای وزارت ارشاد گذاشتند که همه به بن بست ختم شد.سینماگران اصیل و علاقه مندان سینما ضرر کردند،اما آنان از این آب گل آلود ماهی های طلایی گرفته و سودهای کلان به جیب زدند!
در وزارت ارشاد و سازمان سینمایی،کسی نبود و نیست که دست این افراد کاسب مسلک و سودجو را قطع کند تا بیش از این تیشه به ریشه درخت نحیف سینمای ایران نزنند؟
مگر این افراد چه مهره ماری دارند که مسوولان سینمایی ،این چنین وابسته آنان شده و بدون اذن شان،حتی آب هم نمی خورند.
همانانی که ۳۰ سال پیش با لطایف الحیل و شعار اعتلای سینمای ایران،مدیران سینمایی را خام کردند تا اکران فیلم های خارجی را محدود و ممنوع کنند،چندین سال است که سینمای ایران را به قهقرا برده و کپی فیلم های بی کیفیت و سخیف پیش از انقلاب را تولید و روی پرده می فرستند که اصل آن فیلم ها شرافت دارد بر این کپی های ضعیف و ناشریف!.مدیران سینمایی نیز،نه تنها اعتراضی به این وضعیت رقت بار نکرده و نمی کنند،بلکه با به به و چه چه از سازندگان آنان تعریف و تمجید نیز می کنند!
امروز به مدد مدیران کارمند مسلک و کاسبکاران پول پرست،سینمای ایران در اوج اعتلا به سر می برد و با عث افتخار است که ۸۱ درصد از مردم بزرگ ایران،حتی رغبت نمی کنند از مقابل سینما ها رد بشوند،چه رسد به اینکه قدم در سالن ها بگذارند!
اعتلای سینمای ایران را به همه مدیران سینمایی، انحصار گران و بادمجان دور قاب چین های سینمای ایران که تمام توان خود را در این ۳۰ سال به کار گرفتند تا هنر هفتم در ایران به نهایت اعتلا برسد،تبریک گفته و برای شان اعتلای بیشتری را آرزومندیم!!!




